Σχετικά με εμάς

Η εποχή της γυναίκας… στα καλύτερά της!
Θέλουμε να είμαστε όμορφες και να νιώθουμε ξεχωριστές κάθε μέρα, κάθε νύχτα, κάθε εποχή! Ξέρουμε το μυστικό και το μοιραζόμαστε μαζί σας…

Έχουμε ιστορία
Σημείο αναφοράς για την ομορφιά

Είμαστε 12 χρόνια κοντά σας στηρίζοντας την ανάγκη και το δικαίωμά σας να περιποιείστε τον εαυτό σας. Πρωτοπόροι και σημείο αναφοράς στα καλλυντικά, στο μακιγιάζ και σε οτιδήποτε αφορά στην περιποίηση της γυναίκας. Οι πιο γνωστές μάρκες στις καλύτερες τιμές με την εγγύηση των καταστημάτων Μακιγιάζ Ολυμπία.

0

Πελάτες

Ικανοποιημένοι πελάτες και συνεχίζουμε

Est. 2008
Η ιστορία μας

Πάντα μας άρεσε η περιποιημένη γυναίκα, αυτή που προσέχει τον εαυτό της πρώτα για να αισθάνεται αυτή καλά και μετά για τους άλλους. Άποψη ζωής που έπρεπε να την υποστηρίξουμε και στην πράξη δημιουργώντας το πρώτο μας κατάστημα το 2008 στην Μύρινα της Λήμνου.Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου οδήγησε πολύ γρήγορα στην δημιουργία ενός δεύτερου καταστήματος που θα εξυπηρετούσε την κεντρική και ανατολική Λήμνο.
Αφοσιωθήκαμε στο να αναδείξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα διατηρούσα με τη γυναίκα φρέσκια και θελκτική!

Δημιουργήσαμε συνεργασίες με τους καλύτερους προμηθευτές και επιλέξαμε προϊόντα από τις πιο γνωστές εταιρίες, κατάλληλα για κάθε τύπο γυναίκας, για κάθε ηλικία και για οποιοδήποτε περίσταση. Η καθημερινή περιποίηση βρήκε τον εκπρόσωπο της και η φροντίδα της γυναίκας έγινε αποστολή μας.
Σήμερα, 12 χρόνια μετά, εξακολουθούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα αυθεντικά προϊόντα μας ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, πάντα με ασφάλεια και υπευθυνότητα, σεβόμενοι την μοναδικότητα της καθεμιάς από εσάς

Το μέλλον μας
Αναπτυσσόμαστε γρήγορα

Η αυθεντικότητα και η άψογη εξυπηρέτηση μας , μας έκανε να ξεχωρίσουμε και συνεχίζουμε!

0

Καταστήματα

 Προϊόντα που ξεχωρίζουν

Αρώματα

Σετ περιποίησης

Άπειρα καλλυντικά